Apotheek Panorama blog

Waardevolle tips en informatie omtrent welzijn en uw gezondheid

Eerste hulp bij vervellen Wat moet je doen als je aan het vervellen bent?

Voorkomen is beter dan genezen! Zo ook bij loskomende velletjes… Ze zijn immers vaak het gevolg van zonnebrand, doordat je te lang onbeschermd in de zon hebt gezeten. Insmeren is dus de beste remedie! Was de zon toch feller dan je had verwacht? Of heb je je simpelweg niet voldoende beschermd? Dan delen wij graag enkele tips om de schade van het vervellen in te perken.

Meer lezen
Reisapotheek - Apotheek Panorama Op vakantie? Vergeet je reisapotheek niet!

Vaak vergeten we een reisapotheek mee te nemen tijdens onze vakanties. Iets wat toch heel belangrijk is om kleine kwaaltjes te kunnen verhelpen. Wat je dan juist allemaal moet meenemen, ontdek je hier!

Meer lezen
Menopauze Alles wat je moet weten over de menopauze

Met het mooie weer in aantocht merken vrouwen in de menopauze dat de bekende klachten hierdoor vaker voorkomen.

Meer lezen
Stop met roken: tips Wil jij niet meer afhankelijk zijn van de sigaret? Tips om te stoppen!

Als je wil stoppen met roken, kan je kleine veranderingen in je levensstijl aanbrengen. Stap voor stap helpen die je de verleiding om een sigaret op te steken te weerstaan. Of wil je liever meteen volledig stoppen? Ook hiervoor delen we onze tip & tricks.

Meer lezen
Teek Eerste hulp bij een tekenbeet

Wat is een teek? Waar komen ze vandaan? Zijn ze gevaarlijk? We geven antwoord op de meest gestelde vragen over deze vervelende kleine beestjes.

Meer lezen
Tips voor bruine benen 6 tips voor mooie summerproof bruine benen

Urenlang in de zon liggen is niets voor jou. Je vindt het supermoeilijk om zowel de voor- als de achterkant van je benen evenwichtig te laten bruinen. Herkenbaar? Wij hebben de ideale tips voor jou!

Meer lezen

U wordt doorverwezen naar de webshop

Voor de online verkoop van geneesmiddelen en producten uit de apotheek, werken wij samen met de online apotheek van onze partner Apotheek Panorama Thiels in Geel. Via deze navigatie belandt u op de webshop van Apotheek Panorama Thiels