Apotheek Panorama blog

Waardevolle tips en informatie omtrent welzijn en uw gezondheid

Blog darmkanker Stop darmkanker en doe een zelftest!

Ongeveer 5600 Vlamingen krijgen jaarlijks te horen dat ze darmkanker hebben. De klachten van darmkanker treden vaak pas laat op, we hebben er alle belang bij om het zo vroeg mogelijk op te sporen met behulp van een zelftest.

Meer lezen
Haaruitval Haaruitval? Hoe komt het en wat kun je ertegen doen

Wanneer je haar met bosjes uitvalt en je haardos zichtbaar dunner wordt, ga je best eens op onderzoek. Waar zou dit aan kunnen liggen? En wat kun je ertegen doen? Wij sommen het allemaal op!

Meer lezen
Coronatesten Wat is het verschil tussen de verschillende coronatesten: PCR-, zelf- en sneltest?

In de strijd tegen het coronavirus is testen enorm belangrijk. Er bestaan ondertussen verschillende soorten testen. Je hebt vermoedelijk wel al eens gehoord van de zelftest, de PCR-test en de sneltest. Maar wat zijn nu precies de verschillen tussen al deze testen?

Meer lezen
Zo behandel je droge lippen Last van droge lippen? Zo behandel je ze best

Eerste hulp bij droge lippen! Gedurende het hele jaar kan je last hebben van droge lippen, in sommige gevolgen met zelfs barstjes of scheurtjes als gevolg. Iedereen kan hier last van hebben, jijzelf, maar bijvoorbeeld ook je baby. Dit kan erg vervelend zijn! Met onze tips hou je je lippen gehydrateerd en lekker zacht.

Meer lezen
Thee is een wonderdrankje Een wonderdrankje: 9 redenen om meer thee te drinken

Het wonderdrankje is zo populair omdat er veel voordelen verbonden zijn aan het drinken van thee. Wij sommen er 9 op!

Meer lezen
Man met winterkwaaltjes Winterkwaaltjes: wat is waar en wat is een fabel?

Met de winter voor de deur hebben heel wat mensen last van winterkwaaltjes. Je kent het wel: een verkoudheid, een loopneus, keelpijn, … . Er bestaan heel wat winterkwaaltjes, maar...

Meer lezen

U wordt doorverwezen naar de webshop

Voor de online verkoop van geneesmiddelen en producten uit de apotheek, werken wij samen met de online apotheek van onze partner Apotheek Panorama Thiels in Geel. Via deze navigatie belandt u op de webshop van Apotheek Panorama Thiels