Apotheek Panorama blog

Waardevolle tips en informatie omtrent welzijn en uw gezondheid

Teek Eerste hulp bij een tekenbeet

Wat is een teek? Waar komen ze vandaan? Zijn ze gevaarlijk? We geven antwoord op de meest gestelde vragen over deze vervelende kleine beestjes.

Meer lezen
Tips voor bruine benen 6 tips voor mooie summerproof bruine benen

Urenlang in de zon liggen is niets voor jou. Je vindt het supermoeilijk om zowel de voor- als de achterkant van je benen evenwichtig te laten bruinen. Herkenbaar? Wij hebben de ideale tips voor jou!

Meer lezen
Menstruatiecup De menstruatiecup: een hygiënisch, goedkoop en duurzaam alternatief

Een alternatief voor tampons en maandverband? Ja, het bestaat: de menstruatiecup. Het is ecologisch, makkelijk in gebruik en voordelig. Maar wat is het nu juist en waarom is het voordeliger? Wij zetten alle informatie even op een rijtje!

Meer lezen
Tandverzorging De ultieme tips voor een mooi, gezond gebit

Een goede mondhygiëne is erg belangrijk en niet alleen voor die stralende Colgate smile. Gezonde tanden zorgen voor een betere weerstand, een goede mondhygiëne heeft bovendien ook impact op hart- en vaatziekten. Tal van redenen om jouw tanden dagelijks de verzorging te geven die ze verdienen!

Meer lezen
Blog darmkanker Stop darmkanker en doe een zelftest!

Ongeveer 5600 Vlamingen krijgen jaarlijks te horen dat ze darmkanker hebben. De klachten van darmkanker treden vaak pas laat op, we hebben er alle belang bij om het zo vroeg mogelijk op te sporen met behulp van een zelftest.

Meer lezen
Haaruitval Haaruitval? Hoe komt het en wat kun je ertegen doen

Wanneer je haar met bosjes uitvalt en je haardos zichtbaar dunner wordt, ga je best eens op onderzoek. Waar zou dit aan kunnen liggen? En wat kun je ertegen doen? Wij sommen het allemaal op!

Meer lezen

U wordt doorverwezen naar de webshop

Voor de online verkoop van geneesmiddelen en producten uit de apotheek, werken wij samen met de online apotheek van onze partner Apotheek Panorama Thiels in Geel. Via deze navigatie belandt u op de webshop van Apotheek Panorama Thiels