Diensten

Farmamobile

FarmaMobile is de gratis en veilige gezondheidsapp van Apotheek Panorama. Met de applicatie kan je volgende zaken:

  • de dichtstbijzijnde, geopende apotheek zoeken en vinden,
  • de openingsuren van de apotheken opzoeken,
  • een foto van een voorschrift naar jouw apotheek sturen,
  • herinneringen ontvangen voor medicatie die je moet innemen,
  • jouw apotheek om raad vragen en bijwerkingen melden
Vind een apotheek in de buurt

Je kan snel en eenvoudig de dichtstbijzijnde geopende apotheek vinden door te zoeken op stad, postcode, dienst of openingsuren. Per zoekresultaat krijg je de openingsuren en diensten van de apotheek te zien. Je kan overzichtelijk alle resultaten bekijken op een kaart of in een lijst.

Stuur een voorschrift

Met deze functie kan je een foto van het doktersvoorschrift naar jouw apotheker doorsturen, zodat de apotheker uw voorgeschreven geneesmiddelen kan klaarmaken en ervoor zorgen dat je jouw bestelling enkel nog maar moet afhalen (op vertoon van het originele voorschrift).

Ontvang meldingen voor lopende behandelingen

De app geeft je een notificatie wanneer je jouw medicatie moet innemen en vermeld welke dosis. Dit is ideaal voor mensen die langdurig geneesmiddelen moeten nemen. Zo vergeet je nooit meer jouw medicatie tijdig in te nemen.

Vraag uw apotheker om raad

Heb je vragen of twijfel je over het innemen van geneesmiddelen of jouw gezondheid, dan kan je via de app een bericht naar jouw apotheker sturen. Die kan op zijn beurt een antwoord geven via de app.

Medicatiebewaking

Als je problemen ondervindt of er bijwerkingen optreden bij het innemen van de voorgeschreven medicatie, kan je dit steeds melden via de app. Deze gegevens komen rechtstreeks bij jouw apotheker terecht, en zij kunnen de informatie doorgeven aan de nationaal bevoegde instanties voor medicatiebewaking.

 

 

Deze dienst is beschikbaar in al onze apotheken: Baal Dehing, Baal Kruispunt, EngelenGeel, Genenbos, Houthalen, Kermt, Landen, Lummen, Tremelose.

U wordt doorverwezen naar de webshop

Voor de online verkoop van geneesmiddelen en producten uit de apotheek, werken wij samen met de online apotheek van onze partner Apotheek Panorama Thiels in Geel

Via deze navigatie beland je op de webshop van Apotheek Panorama Thiels