Diensten

Farmamobile

FarmaMobile is de gratis en veilige gezondheidsapp van Apotheek Panorama. Met de applicatie kan u volgende zaken:

  • de dichtstbijzijnde, geopende apotheek zoeken en vinden,
  • de openingsuren van de apotheken opzoeken,
  • een foto van een voorschrift naar uw apotheek sturen,
  • herinneringen ontvangen voor medicatie die u moet innemen,
  • uw apotheek om raad vragen en bijwerkingen melden
Vind een apotheek in de buurt

U kan snel en eenvoudig de dichtstbijzijnde geopende apotheek vinden door te zoeken op stad, postcode, dienst of openingsuren. Per zoekresultaat krijgt u de openingsuren en diensten van de apotheek te zien. U kan overzichtelijk alle resultaten bekijken op een kaart of in een lijst.

Stuur een voorschrift

Met deze functie kan u een foto van het doktersvoorschrift naar uw apotheker doorsturen, zodat de apotheker uw voorgeschreven geneesmiddelen kan klaarmaken en ervoor zorgen dat u uw bestelling enkel nog maar moet afhalen (op vertoon van het originele voorschrift).

Ontvang meldingen voor lopende behandelingen

De app geeft u een notificatie wanneer u uw medicatie moet innemen en vermeld welke dosis. Dit is ideaal voor mensen die langdurig geneesmiddelen moeten nemen. Zo vergeet u nooit meer uw medicatie tijdig in te nemen.

Vraag uw apotheker om raad

Heeft u vragen of twijfelt u over het innemen van geneesmiddelen of uw gezondheid, dan kunt u via de app een bericht naar uw apotheker sturen. Die kan op zijn beurt een antwoord geven via de app.

Medicatiebewaking

Als u problemen ondervindt of er bijwerkingen optreden bij het innemen van de voorgeschreven medicatie, kan u dit steeds melden via de app. Deze gegevens komen rechtstreeks bij uw apotheker terecht, en zij kunnen de informatie doorgeven aan de nationaal bevoegde instanties voor medicatiebewaking

Deze dienst is beschikbaar in al onze apotheken: Baal Dehing, Baal Kruispunt, Geel, Genenbos, Houthalen, Kermt, Lummen, Tremelose.

U wordt doorverwezen naar de webshop

Voor de online verkoop van geneesmiddelen en producten uit de apotheek, werken wij samen met de online apotheek van onze partner Apotheek Panorama Thiels in Geel. Via deze navigatie belandt u op de webshop van Apotheek Panorama Thiels