Diensten

Levering aan huis

Apotheek Panorama voorziet een persoonlijke levering aan huis wanneer het onmogelijk is de producten zelf mee te nemen, zoals hometrainers, rolstoelen, ziekenhuisbedden, zuurstofflessen, enzovoort. In deze gevallen neemt de apotheker zelf of de bijbehorende firma de levering voor zijn rekening.

Daarnaast is het ook mogelijk de medicatie aan huis te laten leveren indien de persoon in kwestie door ziekte, ouderdom of bepaalde aandoeningen niet meer in staat is zich naar de apotheek te verplaatsen. Om van deze service gebruik te maken moet je:

  • wonen in de stad/gemeente waar onze apotheek gevestigd is,
  • klant zijn in onze apotheek,
  • niet meer in staat zijn jouw medicatie zelf af te halen, of te laten afhalen door iemand anders (familie, vrienden, buren, …)

Je kan ook op voorhand jouw medicatie en andere producten reserveren in jouw gewenste apotheek. Zo moet je nadien enkel nog jouw bestelling afhalen.

Deze dienst is beschikbaar in al onze apotheken: Baal Dehing, Baal Kruispunt, EngelenGeel, Genenbos, Houthalen, Kermt, Landen, Lummen, Tremelose.

U wordt doorverwezen naar de webshop

Voor de online verkoop van geneesmiddelen en producten uit de apotheek, werken wij samen met de online apotheek van onze partner Apotheek Panorama Thiels in Geel

Via deze navigatie beland je op de webshop van Apotheek Panorama Thiels