Huisapotheek

Wij zijn graag uw huisapotheker.

Dat wil zeggen dat wij als uw vertrouwde apotheker uw medicatiegebruik gericht kunnen opvolgen, u een persoonlijk medicatie schema bezorgen en dit aanpassen wanneer nodig, in samenwerking met uw huisarts en andere zorgverleners. 

Hoe kan u een huisapotheker kiezen?

Heel simpel, door een overeenkomst te ondertekenen met de apotheker.

De overeenkomst geeft de apotheker de toestemming om als uw huisapotheker te fungeren. U hebt zelf de keuze welke apotheker u verkiest als huisapotheker, en het is helemaal gratis.

U kan op eender welk moment veranderen van huisapotheker. 

Wat doet uw huisapotheker voor u?

✓ Uw huisapotheker heeft een volledig overzicht van de geneesmiddelen die u neemt. 

✓ Uw huisapotheker heeft altijd een up-to-date medicatie schema voor u klaar. 

✓ Uw huisapotheker staat in voor persoonlijke begeleiding afgestemd op uw noden. 

✓ Uw huisapotheker werkt samen met uw huisarts en andere zorgverleners, en is de contactpersoon voor informatie over uw medicatie.

✓ Uw huisapotheker staat in voor uw persoonlijke gezondheid door medicatiebewaking.

Wat wil dit zeggen?

Uw huisapotheek staat in voor uw persoonlijke gezondheid door te waken over de medicatie die u inneemt.

Doordat alle voorgeschreven geneesmiddelen geregistreerd staan in uw medisch dossier bij je huisapotheker, kan er snel nagegaan worden of bepaalde geneesmiddelen veilig zijn om in te nemen of te combineren zijn met medicatie die u al neemt. 

Uw huisapotheker heeft altijd een medicaties chema klaar waarop u een overzicht krijgt van al uw medicatie, met of zonder voorschrift, en praktische informatie over het gebruik van de betreffende medicatie.

U wordt doorverwezen naar de webshop

Voor de online verkoop van geneesmiddelen en producten uit de apotheek, werken wij samen met de online apotheek van onze partner Apotheek Panorama Thiels in Geel. Via deze navigatie belandt u op de webshop van Apotheek Panorama Thiels