Over ons

Een persoonlijke aanpak in gezondheid en lichaamsverzorging

Apotheek Panorama

Apotheek Panorama dankt zijn naam aan het schilderij ‘Panorama van de Kempen’ van kunstenaar Charles Wellens. Het is dan ook geen toeval dat de apotheek zich in 2011 in de ‘Residentie Charles Wellens’ gevestigd heeft in Lummen. 

In het schilderij legt Charles Wellens het landschap van de toekomst vast. Dit is voor Apotheek Panorama een inspiratie geweest om de apotheek van de toekomst te ontwerpen. Met deze visie houdt de apotheek de kunstenaar in eer en leven.

Het panorama van de apotheek, geïnspireerd op Charles, vind je terug in de naam, de grafische vormgeving en het design van de apotheken.

Zakenpartners Hilde en Bert namen de apotheek in Lummen over op 1 juni 2013.

Al snel kwam het idee om meerdere apotheken met elkaar te verbinden, tot groep Panorama. Hieruit volgde in 2015 de overname van de apotheken in Genenbos, Kermt en Houthalen. Begin januari 2019 sloten ook de apotheken in Tremelo/Baal en Geel zich bij de groep. Landen sloot vervolgens aan in het voorjaar van 2020. De nieuwste telg in het team is onze apotheek Engelen.

Het Apotheek Panorama team telt maar liefst 30 apothekers en 16 farmaceutisch technische assistenten, verdeeld over 11 vestigingen in Vlaanderen. Dagelijks helpen we meer dan 1000 patiënten verder naar een goede gezondheid.

Over ons aanbod

Apotheek Panorama streeft ernaar in elk van zijn apotheken een breed, kwaliteitsvol en betrouwbaar aanbod van producten aan te bieden aan zijn klanten.

Je kan bij onze apotheken terecht voor geneesmiddelen, voedingssupplementen, cosmetica, dermocosmetica, thuiszorg artikelen, homeopathie, fytotherapie, hygiëne producten, dieetvoeding, medische voeding, leesbrillen, bandages, babyverzorging, babyvoeding, en meer.

Naast de standaard farmaceutische kennis kan je in onze apotheken ook terecht voor homeopathie, fytotherapie en aromatherapie. Onze werknemers staan hier voor je klaar met uitgebreide kennis en geven je graag advies over deze natuurlijke geneeskunde.

Voor het aanbod cosmetica producten in de apotheek word je persoonlijk geadviseerd door een schoonheidsspecialiste. Hierdoor ben je er zeker van dat je de juiste producten meekrijgt, aangepast aan jouw persoonlijke behoeften.

Over onze doelstellingen

Bij Apotheek Panorama trachten we elke klant met respect en de nodige aandacht te benaderen. Bij elk bezoek aan een van onze apotheken garanderen wij een uitgebreide en nauwkeurige toelichting van alle producten, en vrijblijvend advies op jouw vragen. 

Omdat medicatiebewaking één van onze prioriteiten is, geven onze apothekers je bij de aankoop van geneesmiddelen of dergelijke steeds informatie over eventuele bijwerkingen en het combineren van verschillende medicatie. 

Apotheek Panorama zet elke patiënt centraal, in de apotheken én online. We hebben ook een online webshop op, waar je al jouw producten eenvoudig kan bestellen, voor zij die niet tijdens de openingsuren in de apotheek geraken of mensen die slechter te been zijn.

Onze gezondheidsexperts staan altijd paraat voor mensen die gezondheidsproblemen hebben of hun levenskwaliteit willen verbeteren door hun dag in, dag uit een totaalervaring als one-stop-shop en een proactieve opvolging als gezondheidspartner te bieden.

Het Apotheek Panorama team

Onze medewerkers staan klaar om u professioneel te begeleiden

Apotheek Panorama intro video

Neem een kijkje achter de schermen

Het Apotheek Panorama team

Onze medewerkers staan klaar om je professioneel te begeleiden

Apotheek Panorama
Apotheek Panorama
Apotheek Panorama
Apotheek Panorama
Apotheek Panorama
Apotheek Panorama
Apotheek Panorama
Apotheek Panorama
Apotheek Panorama
Apotheek Panorama
Apotheek Panorama

U wordt doorverwezen naar de webshop

Voor de online verkoop van geneesmiddelen en producten uit de apotheek, werken wij samen met de online apotheek van onze partner Apotheek Panorama Thiels in Geel

Via deze navigatie beland je op de webshop van Apotheek Panorama Thiels